Apparatuur verhuur voor Bruiloften en huwelijksfeesten

Wat heb je nodig om je trouwerij tot een onvergetelijk feest te maken?

Als je gaat trouwen komt er natuurlijk heel wat op je af. Je moet heel veel dingen regelen. Van de uitnodigingen, trouwambtenaar, vervoer, taart, hapjes en drankjes tot het Licht & Geluid en natuurlijk ook muziek.

Dat laatste is onze specialiteit en daarom hebben we wat tips om je op weg te helpen.

Trouwen doe je als het goed is maar 1 keer. Daarom wil je graag dat alles perfect gaat verlopen op deze dag. Wij nemen je daarom alle zorgen uit handen wat betreft Licht & Geluid. Wij maken een licht- en geluidsplan. Kiezen de benodigde apparatuur en zorgen dat alles gebracht, aangesloten en na einde weer opgehaald wordt.

Hoef je dan zelf niks meer te doen?

Het is natuurlijk jullie feest en ondanks dat wij de apparatuur regelen zijn er nog een aantal zaken waar jezelf goed over na moet denken, namelijk:

  • Wat gaat de DJ draaien?
  • Open je met een langzame Slowdance?
  • Of gaat meteen het dak eraf

Zoveel mensen zoveel wensen. Niet iedereen heeft dezelfde muziek smaak en dat is maar goed ook. Toch kan het op een feest behoorlijk bepalend zijn. Daarom is het erg belangrijk met de DJ te overleggen wat er gedraaid gaat worden. Zorg bij een breed publiek dat er verschillende stylen gedraaid worden. Dat er af en toe lekker gedanst kan worden, maar ook dat opa en oma niet de hele avond met vingers in de oren zitten.

Niet iedereen is een goede danser en je wilt jezelf liever niet voor schut zetten op je bruiloft. Maar welke dans gaan jullie mee openen? Wordt een gek dansje of ga je voor een serieuze quickstep?
Bespreek dit ook met je DJ of Band en kies een nummer wat je nooit meer zal vergeten.

Het dak eraf? Aan onze apparatuur zal het niet liggen ?

DJ mengpaneel huren?Je moet alleen wel rekening houden met de omgeving. Geef je het feest in een tent dan zul je sneller overlast veroorzaken voor omwonenden dan wanneer dit in een zaal gebeurd. Zorg dus dat je eventuele vergunningen bij de gemeente hebt aangevraagd. En nodig anders de buren ook gewoon uit, kunnen ze ook niet meer klagen ?

Welke apparatuur je precies nodig hebt hangt af van vele factoren. Is het feest in een tent of gebouw? Hoeveel mensen komen er? Hoe is de akoestiek van de zaal? Komt er live muziek of een DJ?

Om deze belangrijke vragen te beantwoorden kun je het beste vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen je dan precies vertellen wat er nodig is om jouw feest tot een groot succes te maken.