over ons

Wie is RN Entertainment?

De liefde voor techniek komt in mijn bedrijf op alle vlakken terug.  Ieder feest tot een onvergetelijk succes maken, dat is mijn doel. Voor ieder evenement – groot of klein – is een goede voorbereiding essentieel.

Jullie plannen je feest en houden je bezig met hapjes, drankjes en de gastenlijst. Ik leef me graag uit op alle apparatuur die nodig is om het feest tot een succes te maken, zodat jullie gasten er nog jaren over napraten.

Daarom breng ik eerst een bezoek aan de locatie om de situatie in kaart te brengen en te beoordelen wat er nodig is aan apparatuur. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vervolgens maken we een passende offerte met verschillende opties en een licht- en geluidsplan op maat. Zo kun je zelf rustig kiezen wat jij belangrijk en natuurlijk  mooi vindt.

Is het voorstel akkoord? Dan zorgen we er achter de schermen voor dat alles van begin tot eind perfect geregeld is. We laten niets aan het toeval over. Want jij wil je bezighouden met je gasten, niet met het licht en geluid. Dat moet gewoon perfect geregeld zijn. En laat dat maar aan RN Entertainment over!