Licht en Geluid Verhuur Diemen

RN Entertainment in Diemen heeft een uitgebreid aanbod licht en geluid verhuur. Alle apparatuur voor een onvergetelijk feest zoals een bruiloft, congres of bedrijfsfeest is aanwezig. We leveren geluid en licht voor in kleine zalen, maar ook grote feesten tot wel 5000 man is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast hebben we voor ieder feest ook een handige checklist geschreven zodat je niets meer kunt vergeten.

Audio verhuur Diemen

We leveren vele soorten audio apparatuur. Maar welke speakers moet je kiezen of hoe weet je welke mengpanelen je nodig hebt? Om goed geluid in iedere hoek van de zaal of feesttent te krijgen helpen we je graag. We zorgen voor de juiste dj apparatuur zoals mengpanelen en speakers. Maar ook een microfoon mag vaak niet ontbreken, tot je oudtante (weer) wil zingen.

Er zijn dus vele soorten geluidsinstallaties te huur. We leveren alles compleet aan en zoeken van te voren goed uit wat je nodig hebt voor jouw feest. De geluidsinstallatie voor een meezingfeest is natuurlijk anders dan wanneer je een klein bedrijfsfeest geeft in je kantine. Het vermogen van de speakers en de aantallen worden daarom altijd in overleg bepaald.

Verlichte (LED) Dansvloer

Als je de audio apparatuur goed geregeld hebt kan het bijna niet anders dat een dansvloer ook niet mag ontbreken. Een verlichte dansvloer huren is dus ook geen enkel probleem. Zo’n mooie LED dansvloer kan allerlei verschillende kleuren en vormen tonen. Dit maakt het nog aantrekkelijker om te gaan dansen. Zeker wanneer de DJ het ene na het andere feestnummer draait kunnen mensen zich vaak niet bedwingen.

Een LED dansvloer is onweerstaanbaar leuk en staat daardoor garant voor een succesvol feest

Lichten Verhuur

Verlichting huren is naast audio apparatuur en een feestelijke LED verlichte dansvloer nog een niet te missen onderdeel van een geslaagde bruiloft, personeelsfeest of andere party. Verlichting zorgt voor de sfeer op je feest. We maken dus afhaneklijk van de locatie een lichtplan. Aan de hand van dit lichtplan gaan we bekijken welke verlichting er gehuurd moet worden om tot een gezellige sfeer te komen. Van discolampen tot stroboscopen of zelfs lasershows. Alles is te huur.

Wanneer je het contact formulier invult nemen we contact met je op om tot een goed plan te komen.

  • Hoe groot is de zaal of tent
  • Hie is de akoestiek
  • Hoeveel mensen komen er
  • Speel je muziek van cd of komt er live muziek

Dat zijn vragen die van groot belang zijn voor een succesvol feest in omgeving Diemen / Amsterdam. Wil je weten wat de kosten zijn om een DJ te huren of natuurlijk voor licht en geluid huur? We helpen je graag, vul je gegevens in en Richard neemt binnen 1 werkdag vrijblijvend contact met je op.

Vrijblijvend advies licht en geluid huur: