Apparatuur verhuur voor Congressen en Evenementen

apparatuur voor congres of evenement nodig? wij verhuren alles wat u nodig heeft

Goed geluid en licht zijn essentieel bij congressen of evenementen. Of het nou gaat om een zaal van 50 personen of een grote hal voor 2500 mensen. Iedereen wil alles goed kunnen horen en zien. Door met schermen te werken kun je de sprekers ook achterin zichtbaar maken. En met de juiste audio apparatuur zorg je dat ook iedereen kan horen wat er vertelt wordt.

Zo hebben we bijvoorbeeld vaak sinterklaas intochten van de juiste apparatuur voorzien. Maar ook bijeenkomsten in grote zalen vereisen de juiste aanpak. Je kunt je voorstellen dat buiten in de wind andere apparatuur nodig is dan binnen in een hol klinkende zaal.

audioverhuur sinterklaas intocht

Het luistert vrij nauw als je het goed wilt doen. Daarom komen wij eerst kijken op de locatie om de situatie in kaart te brengen. Daarna kunnen we een zogenaamd licht- en geluidsplan opstellen. Hierin verwerken we de apparatuur die we nodig hebben om overal voor voldoende licht & geluid te zorgen.

Wat we exact nodig hebben is vooraf lastig in te schatten. Wil je dus meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialist Richard via dit onderstaande formulier. We komen dan binnen 1 werkdag met een reactie om de details verder te bespreken.